Щорічна конференція UpToDate 5.0, присвячена діагностиці та лікуванню онкологічних захворювань

Устінов О.В.

Із радістю запрошуємо вас 27–29 листопада 2024 р. на наймасштабнішу щорічну конференцію UpToDate 5.0, присвячену діагностиці та лікуванню онкологічних захворювань!
UpToDate 5.0 є втіленням нашої спільної мети — об’єднати онкологів, хірургів, ендоскопістів, патологів, радіологів, радіаційних онкологів, психологів, реабілітологів та лікарів паліативної допомоги для обміну знаннями, досвідом, передовими методиками, революційними підходами та результатами найновіших наукових досліджень.
Ця подія стане унікальною можливістю для всіх лікарів дізнатися про найактуальніше, найцікавіше та найінноваційніше, а також активно спілкуватися та творити спільноту змін.

Минулого року UpToDate 4.0+«Молекулярні читання» зібрали понад 850 учасників! Ми переконані, що UpToDate 5.0 об’єднає ще більше учасників із жагою до знань та розвитку!

UpToDate 5.0 підкорить вас новою програмою та форматом: прекурс з відеоонкохірургії, лікування сарком, променева діагностика в онкології, ендоскопічна онкологія, простір молодих онкологів, медсестринство в онкології, лікування болю та терапія підтримки, онкореабілітація, онкопсихологія, онкокардіологія.

І вже традиційні секції з радіаційної онкології, онконейрохірургії, пухлин травного тракту, легень, грудної залози та її пластичної хірургії, онкогінекології, -урології, -дерматології, -ортопедії, молекулярної онкології, дитячої онкології та активний нетворкінг.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі на UpToDate 5.0 28–29 листопада цього року в Ramada Encore Kyiv!

Подробиці та реєстрація — за посиланням.

За матеріалами oncohub-uptodate.com

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment