Розроблено Положення про мультидисциплінарну команду для допомоги хворим на онкологічні захворювання

Устінов О.В.

Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) України на громадське обговорення запропонований проєкт наказу «Про затвердження Положення про мультидисциплінарну команду при закладах охорони здоров’я, що надають спеціалізовану медичну допомогу пацієнтам із онкологічними захворюваннями».

Про документ

Документ розроблено на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 грудня 2023 р. «Щодо профілактики, ранньої діагностики та лікування злоякісних новоутворень», введеного в дію Указом Президента України від 22 грудня 2023 р. № 842, відповідно до ст. 33, 352 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. № 285 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики», пп. 1 п. 3 Плану дій з реалізації на період до 2025 року Національної стратегії контролю злоякісних новоутворень на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 серпня 2024 р. № 730-р, з метою удосконалення та підвищення якості надання спеціалізованої медичної допомоги пацієнтам з онкологічними захворюваннями.

Проєкт наказу МОЗ

Положення

Додаток до Положення

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Довідка 

Куди надавати пропозиції

Зауваження та пропозиції приймаються Департаментом медичних послуг протягом 10 днів з дня оприлюднення проєкту акта на офіційному вебсайті МОЗ України в письмовому або електронному вигляді за адресою: Міністерство охорони здоров’я України, 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7; e-mail: n.a.ostropolets@moz.gov.ua.

За матеріалами moz.gov.ua

Підпишіться на нас у соціальних мережах:
Коментарів немає » Додати свій
Leave a comment